[vc_row][vc_column][vc_column_text]
نام دوره:
ممیزی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی بر اساس استاندارد
ISO 22000:2008 , HACCP کد دوره: AS01-012
هدف: ایجاد صلاحیت و آموزش ممیزی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی
محتوای دوره:
- آشنایی با اصطلاحات و تشریح عناصر استاندارد
- آموزش شناسایی خطرات مبتنی بر درخت تصمیم گیری
- شناخت نقاط کنترل بحرانی
- آشنایی با روشهای GMP
- آموزش معیارهای ممیزی
- آموزش معیارهای ممیزی
- آموزش مدیریت و برنامه ریزی فرآیند ممیزی
- آموزش تهیه گزارشات نهایی، یافتن عدم انطباق ها و پیشنهادات اصلاحی
قابل استفاده برای: مدیران، نمایندگان مدیریت و کارشناسان سیستم تضمین کیفیت واحد های تولید مواد غذایی
پیش نیاز:آشنایی با سیستم مدیریت کیفیت و مبانی و الزامات آن در صنایع غذایی
دوره های مرتبط:مبانی، تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
ISO 22000:2005
مدت دوره: 4روز
کارگاه آموزشی: دارد
نوع گواهینامه: ASYS IRAN- SPAIN
حداکثر ظرفیت: 20 نفر
هزینه ثبت نام برای هر نفر:
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”120px”][/vc_column][/vc_row]