[vc_row][vc_column][vc_column_text]
نام دوره:
مبانی، تشریح الزامات مستند سازی در صنایع مرتبط با مواد غذایی
ISO 22000:2005
کد دوره ( AS01-002 )
هدف: آشنایی با اصول و مفاهیم سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی،چگونگی ساخت و
مستند سازی آن مبتنی بر استاندارد های HACCP , ISO 22000:2005
محتوای دوره:
- آشنایی با مبانی و الزامات استاندارد ISO 22000 و الزامات سیستم HACCP
- آشنایی با عناصر کلیدی در سیستم فوق: برنامه های پیش نیازی PRPS پیش نیازی عملیاتی OPRPSو اصول HACCP بر مبنای آئین کار کمیسیون کدکس مواد غذایی
(codex alimentarius commission ) در طول زنجیره تولید و مصرف مواد غذایی
- آموزش الزامات استاندارد ISO 22000
- آموزش نحوه مستند سازی سیستم کیفیت در مجموعه های تولید مواد غذایی
قابل استفاده برای :
مدیران ،کارشناسان و پرسنل فعال در دفاتر تضمین کیفیت شرکت تولیدی مواد غذایی
پیش نیاز: آشنایی اولیه با مفاهیم سیستم تضمین کیفیت
دوره های مرتبط: ممیزی و سر ممیزی مدیریت کیفیت در صنایع مرتبط با مواد غذایی
مدت دوره: 3روز
کارگاه آموزشی: دارد
نوع گواهینامه: ASYS IRAN- SPAIN
حداکثر ظرفیت: 25 نفر
هزینه ثبت نام برای هر نفر:
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”120px”][/vc_column][/vc_row]